2019-12-01
Ändringar på sidan WCT inför 2020
SVERIGE
Det blir några större ändringar inför kommande trav säsong. 
Inför 2020 kommer jag att ändra lite i bl.a. startlistorna och resultaten i från både Sverige, Norden, Europa och Nordamerika.

I från Usa kommer jag inte att lägga ut startlistor och resultat med lopp under $30,000 om det inte är försök och final lopp. (OBS! Unghäst loppen ingår inte i detta) Det blir bara startlistor/resultat ifrån Yonkers Raceway, Mohawk och Meadowlands och deras Preferred/Open Trot lopp, övriga lopp redovisas inte som tidigare.

När det gäller Frankrike blir det bara start/resultat listor när loppen är öppen för Europeiska hästar om inte pris summan överstiger €80,000 eller är ett grupp lopp. Då blir det bara resultat listor.

I från Norge har jag redan under 2019 startat med heldagar under deras V75 omgång så där blir det inga ändringar.

I från Danmark och Finland blir det bara start/resultat listor ifrån deras största lopp.

I Från Sverige kommer jag också att ändra lite och lopp under 100,000 blir det bara resultat (exempel) ifrån, om loppen inte ingår i någon sorts serie med final. (ex Solvallaserien, Breeders Crown m,m). Även Gulddivisions loppen kommer jag att ändra i start och resultat listorna.
Jag kommer även att konvertera om resultat listorna till excel-filer då det går snabbare att uppdatera dessa. Många listor har varit sådana redan sedan tidigare men nu lägger jag om alla till dessa filer.Även på sidan Swedish Trotting Stables In Usa så kommer det att bli ändringar. Det kommer att bli en helt ny design.
Då intresset ifrån flera av tränarna att inte varit så bra med att dela med sig om vilka hästar som finns i stallet inför kommande säsonger så blir det lite ändringar även där.

Det är väldigt svårt att se vilka hästar som kommer in och går ut i respektive stall så därför är infon på den sidan inte alltid korrekt.
Jag får själv hålla koll via start och resultat listor vilka som kommer och går och det är i bland tidskrävande så där kommer det ändras en del på sidan.

Det kommer kanske inte längre att finnas klicka bara länkar på respektive hästs starter som exemplet nedan.
Kusk Bana Datum Spår Distans  Plac KM tid Ev Odds Pris Loppnamn

                                        2 åring 2019

 Åke Svanstedt  Mea  190817-1  7  1609  4  1:57.0  87  4 949  PASS-2YOCG

Det kommer nu bara framöver att finnas detta på respektive häst. (se exempel nedan)

Ar Starter Plac Tid Intjänat
2020  1  1 - 0 - 0  1:56.0  $12,000

OBS! Tjänar en 2-åring över $100,000 kommer det att finnas en klickarbar länk för all info om denna häst där. (Se exempel HÄR)
Detsamma kan gälla en 3-åring som visar sig utvecklas rejält och fångar mitt intresse.

Och som tidigare år så kommer flera av hästarna som köptes på auktion i höst att byta namn och ägare, dessa ändras om allt eftersom det blir klart framåt våren 2020.


Allt detta gör jag för att spara in tid som ibland inte finns. Det går åt alldeles för många timmar framför datorn istället för att umgås med familjen.

Och precis som tidigare finns denna sida på internet för att jag vill dela med mej av lite travsport. Det finns oerhört mycket mer hos mej "offline" men detta är bara för mitt eget bruk.

Jag vill påpeka igen om någon undrar att jag inte tjänar pengar för att driva denna sida, utan jag gör denna sida för att jag älskar hästar och travsporten.

Jag hoppas nu att alla får ett väldigt fint travår 2020... och god tur alla.

Reservation för ev felstavningar/skrivningar.

Raine Dahlberg, WCT

Tillbaka