2016-05-22                Tillbaka
Presentationer av elitloppshästarna 2016
STOCKHOLM
 

Magic Tonight

Magic Tonight

Roger Walmann var nöjd med intrycket Magic Tonight gjorde i rygg på Nimbus C.D. och har bestämt sig för att försöka försvara titeln från 2015.

I förra årets Elitlopp blixtstartade Magic Tonight till ledningen i sitt försök, och efter att körande Örjan Kihlström haft full kontroll över händelserna blev det vinst och ett perfekt innerspår efter lottningen till finalen.

Ledning där också, och även om Mosaique Face på utsidan och Nuncio ytterligare ett spår längre ut kämpade storstilat kunde de inte rubba en lysande Magic Tonight eller en kylig Örjan.

För tränare Walmann var det första Elitloppssegern, för Örjan den andra. För ägaren, Svensk Reklamfinans, var det en stor framgång efter den satsning man gjort och gör för att få fram riktiga topphästar.

Elitloppet Benders avgörs på Solvalla 29 maj. Sedan tidigare är Timoko (Frankrike), Your Highness (Sverige), Un Mec d´Heripre (Frankrike), Oasis Bi (Sverige), Propulsion (Sverige), Resolve (USA), Voltigeur de Myrt (Frankrike), Nuncio (Sverige, B.B.S.Sugarlight (Norge), On Track Piraten (Sverige) och Call Me Keeper (Sverige) inbjudna.

Fakta: Magic Tonight
Nationalitet (ägare): Svensk (AB Svensk Reklamfinans)
Tränare: Roger Walmann.
Kön: Hingst.
Ålder: 7 år e Andover Hall – Miss Possessed.
Startprissumma: Ca 9,5 miljoner kronor.
Rekord: 1.09,3.
 

 

 

 


 Tillbaka