Ändringar på sidan Worldclasstrotting.com 2022.
Under året 2022 kommer jag inte att föra lika mycket statistik som tidigare år.

Det kommer bli mindre fullständiga start listor utan mest bara resultat i från loppen (exempel).

Reportage delen i från lopp har jag redan lagd ner.

Detta mycket på grund av tiden räcker inte till och även att jag börjar tappa lite intresse. Om jag trappar ner så kanske intresset blir starkare igen hoppas jag. Jag sitter i flera timmar på kvällen med detta och jag känner att man missar så mycket annat, till exempel att umgås med frun och övriga i familjen.

I från Australien och Nya Zealand kommer jag att dra ner på lopp statistik rejält. Det blir nog bara statistik på lopp som redan finns i min databas och inga nya kommer att tillkomma. Fokusen kommer att ligga mest på TRAV loppen och inte passgångar loppen.

På sidan "Swedish Trotting Stables In Us" kommer det också bli lite förändringar.

En helt ny uppdaterad sida finns.

Sedan har intresset att lämna ut stall lista inför kommande år har varit dåligt från en del tränare så fokuset kommer att ligga på dom som gör det och har gjort det på slutet. Åke Svanstedt Stable, Per Engblom Stable, Lucas Wallin Stable och Jenny Melander Stable har varit otroligt bra på att dela med sig av sina listor.

Många tränare startar hästar i mindre lopp och det tar sådan tid att hålla koll på alla lopp och startande under året. Den tränare jag har full fokus på är Åke Svanstedt och hans starter, detta har jag haft ända sedan han flyttade till Usa. Det kommer jag att fortsätta göra även under 2022. Åke Svanstedt har också fått en helt egen hemsida som lanserades den 26 februari 2022. Sedan har jag full förståelse att jag inte kan erhålla stall listor under året då hästar kommer och går hela tiden. Dessutom får övriga tränare helt nya sidor.

Start statistik på Amerikanska hästar blir dom hästar som jag tror ser ut att bli bra och att dessa kanske kommer över till Sverige efter 3-års säsongen.

Jag har även varit slö med att uppdatera avelstona på sidan och deras avkommor. En vacker dag kommer jag nog att ta hand om detta också.

Nästan all statistik (som till exempel hingstar, kuskar, tränare o.s.v.) på respektive lands travförbunds sidor börjar allt mera försvinna och bli svår tillgängliga, så därför kommer jag inte att spendera någon större tid på att söka och lägga ut här på min sida. Hittar jag enkelt så lägger jag ut annars får det vara.

mvh Raine