Tillbaka

(070428) Sundsvall.

Igår läste jag på ATG´s hemsida ett repotage om Kari Lähdekorpi.

Om hur han sågar MR MUSCLEMAN.
Så här stog det att läsa ordagrant.
(- Jag är inte ett dugg rädd för Mr Muscleman. Och efter onsdagens lopp på Solvalla har jag LITE respekt för Going Kronos.
- Alla pratar om Mr Muscleman och att han ska vara så bra. Men mina källor i USA säger att hästen inte är alls så bra som han var för två år sedan. Han är välkommen hit och jag är inte ett dugg rädd för att möta honom med Gentleman.)

Jag undrar då om inte Karis så kallade källor har en liten del ned satt syn, för jag har sett Mr Muscleman tävla många gånger. Och jag tycker att han ser
finare ut i travet nu än för 2 år sedan. Och dom som sett honom tävla vet vad han går för och jag tror inte att kretsen kring honom är speciellt rädd för
Gentleman heller.
Det är roligt att höra hur vi Svenskar diskuterar i tex Tv:n, ta tex Thomas Nilsson i söndags sändningen. Då han säger att vårat lopp på lördagen var tuffare än det som gick i Frankrike på söndagen. Då kan man fundera vad han grundar det på, var det pris summan i respektive lopp eller? för enligt min uppfattning var det bättre hästar
i PRIX DE L'ATLANTIQUE, men vi har alltid varit snabba på att säga att vi har dom bästa hästarna i världen i våra storlopp.

Det skulle hellre vara roligt att någon satte odds på hur snabbt Kari lämnar Solvalla i stället sista söndagen i maj.
Ifjol lämnade han studion på Solvalla i "raket" fart om var riktigt sur, det kan man kalla en riktigt tränare som bara skiter i övriga start hästar och ägare bara för att inte loppen köres på hans utstakade sätt.

Jag ser verkligen fram emot Elitloppet sista söndagen i maj och jag tror INTE att GENTLEMAN står som slut segrare... sorry Kari..

Redaktionen
(070428 kl. 10,15)